Beveiliging


Logo Security

Devotion Events beschikt over eigen beveiligingsbeambten met ruime ervaring in de evenementen wereld. Het is belangrijk dat er door de beveiligingsmedewerker op een correcte manier ingespeeld wordt op de situaties die zich voor doen. Door de juiste personen op de juiste plaats te zetten, zoals podiumbewaking, kassacontrole, veldtoezicht, toegangscontrole en stand-by teams wordt aan elk detail gedacht.

Veiligheid voor alles!
Doordat er vaak op evenementen diverse tenten en units staan en vaak niet overal een beveiligingsbeambte aanwezig kan zijn, kunnen er tijdelijke alarmsystemen worden geinstalleerd. Ook cameratoezicht behoort tot de mogelijkheden zodat er altijd vanaf een centraal punt toezicht op die plaatsen is waar even geen beveiligingsbeambte aanwezig is.

Ook zijn onze beveiligingsbeambten gecertificeerde bedrijfshulpverleners, zo kunnen zij inspringen bij eventuele calamiteiten zoals brand en dergelijk, op aanvraag kunnen wij ook brandbestrijdingsmiddelen en een E.H.B.O.-team voor uw evenement verzorgen.

Beveiligingsplannen
Binnen Devotion Events maken we een inventarisatie van de risicobronnen aan de hand van interviews, rapporten, evenementgeschiedenis en de te verwachten ontwikkelingen. Op basis van deze inventarisatie stellen wij in overleg met de clienten en de betrokken instanties een beveiligingsplan op. Aan elke detail moet aandacht worden besteed zodat we nooit voor verassingen komen te staan en een goed evenement kunnend draaien.

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op!